Pall werft aan in Klein Overlaar/Reugelstraat (Hoegaarden) | Het Nieuwsblad

2022-07-02 06:14:34 By : Mr. Kevin L

Pall Life Sciences Belgium bvba zoekt een twintigtal medewerkers o.a. voor werkzaamheden in de cleanroom.

Pall zoekt een allround technieker (jobstudent) voor onderhoud en defecten. Er is ook vraag naar verschillende cleanroomoperatoren voor kwaliteitscontrole (vaste nacht of tweeploegensysteem). Een A2 chemische opleiding (of gelijkwaardig) kan aan de slag als labo-operator. Details, andere vacatures en online-sollicatie staan op de site van Pall. De meeste oproepen zijn dringend.

De multinational Pall is de overnemer van ATMI (voorheen Newform) in Klein Overlaar. Het is een producent van ultrazuiver verpakkingsmateriaal voor de hightech industrie, antistatisch verpakkingsmateriaal voor de elektronica industrie, flexibele, polyethyleen, stofvrije verpakkingen met toepassingen in de stofvrije cleanroom, biotechnologie en de medische wereld. 'Newform' is nog steeds een merknaam van het van oorsprong Hoegaardse bedrijf Huynen.

Pall Corporation is wereldwijd actief en heeft zijn hoofdkwartier in New York. De afdeling in Hoegaarden produceert materiaal voor eenmalig gebruik voor de farmaceutische en biotechnologische industrie. De productie omvat vooral zakken voor vloeistofopslag, transfer van producten, filtratie, mixing toepassingen, enz. Maar ook de ontwikkeling van bioreactoren waarin cellen worden opgekweekt om later vaccins mee te maken of gebruik in de gentherapie.

Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.

Inwoners van Oorbeek, Hauthem en Hoksem dienden al 375 bezwaren in tegen het windturbineproject van Engie aan de Waversesteenweg en de E40. Dat meldt het burgerplatform Leefbaar Hoegaarden.

Riet Nackaerts en Björn Steenwinkel hebben hun tuin Het Gemout naast het vroegere gemeentehuis van Outgaarden en hun Moutgaard op een aanpalend stuk grond omgetoverd tot een zelfpluktuin vol …

Zondag 3 juli stelt VVS Capella de (speciale) telescopen op in de Tuinen van Hoegaarden (tussen 14u en 16u). Van 14 tot 16u (gratis).

Allego bouwt, samen met de Vlaamse wegbeheerder, een ultrasnel laadstation voor e-wagens op de carpoolparking aan de E40 in Rommersom.

Wie voortaan een parkeerplaats voor een verhuiswagen of de plaatsing van een container tijdens verbouwingen moet aanvragen in Tienen, Hoegaarden, Landen, Linter of Zoutleeuw, kan dat digitaal doen. …

WSC St.-Gillis Kumtich organiseert wielerwedstrijd voor dames, juniores en nieuwelingen in te Hoksem.

Op zondag 3 juli ben je welkom op de Molen van Hoksem. Tussen 14 en 17uur zijn er maaldemonstraties met uitleg over werking en geschiedenis.

De seniorenbeweging Okra biedt de kans om de benen te strekken, te voet of per fiets.

Dorpsgenoot Peter Derous pleit op minstens twee fora voor de trajectcontrole op de snelheid op de heraangelegde Kauterhof.

Na twee moeilijke jaren door corona is de Tiense Orgelkring (Tok) opnieuw begonnen met zijn klassiek orgelfestival op pijporgels in vier Oost-Brabantse kerken en een kapel.

Aan het Vissershuisje gaat op 1 juli de BaRavel open, een pop-up bar aan de fietsroute en de visvijvers.

Er zijn recent geen nieuwe overlijdens toegevoegd.

Staat uw dierbare niet op inmemoriam.be? Vanaf €10,- opent u een register!